Jonas kommer, kommer du?

Publisert: 30. jun 2022

I slutten av november møtes vi til årets viktigste klimadebatter, faglige dypdykk og samtaler. Vi skal diskutere Norges rolle i verden, og verdens perspektiv på Norge. Statsministeren kommer for å holde sin klimatale. 

Vi skal diskutere Norge som grønn eksportør, markedet for havvind og hvordan vi kan bruke energi på en systemsmart måte. Hva er Norges rolle i hydrogenøkonomien i Europa, og hvordan får vi fart på co2-fjerningen? Skal Norges oljeprodusenter ta ansvar for sine utslipp, og hvordan investerer og forvalter vi ansvarlig og bærekraftig? Store transportaktørers utslippsmål skal kartlegges, og kjøretøyets verdikjede skal bli utslippsfritt. 

Hvordan når vi alle disse målene? Det finner du ut av på Zerokonferansen 2022. 

På konferansen lanseres nye rapporter og samarbeid, og vi skal snakke om utrulling og veien videre. Nye nettverk skal dannes, og vi skal styrke de eksisterende. Spydspisser og innovasjon løftes frem, og du finner både ny og eksisterende klimateknologi i vårt utstillingsområde.

Velkommen til Norges viktigste møteplass for klimaledere. Bestill din billett før sommeren til earlybird-pris, og vær i tillegg med i trekningen av fartsfylte premier. Gjør som Jonas, kom på Zerokonferansen 2022!

Kjøp din earlybird-billett her. Få igjen!

De hundre første som kjøper billett blir med i trekningen av en flytur med verdens første ESA-sertifiserte elfly med Avinor og ei ukes gratis bruk av en Volkswagen ID-bil fra Møller. De 50 første får early bird-konferansepass til rabattert pris.