Zerokonferansen 2022

Publisert: 30. jun 2022

I slutten av november møtes vi til årets viktigste klimadebatter, faglige dypdykk og samtaler. Vi skal diskutere Norges rolle i verden, og verdens perspektiv på Norge.

Vi skal diskutere Europeisk energikrise, ny grønn industri, markedet for havvind og hvordan vi kan bruke energi på en systemsmart måte. Hva er Norges rolle i hydrogenøkonomien i Europa, kan Norge bli en grønn industrikjempe, og hvordan får vi fart på co2-fjerningen? Hvordan investerer og forvalter vi ansvarlig og bærekraftig, hvilke radikale klimatiltak trenger vi, og tenker vi egentlig stort nok? Store transportaktørers utslippsmål skal kartlegges, omstillingspakke for skipsfarten legges frem og kjøretøyets verdikjede skal bli utslippsfritt. 

Hvordan når vi alle disse målene? Det finner du ut av på Zerokonferansen 2022. 

På konferansen lanseres nye rapporter og samarbeid, og vi skal snakke om utrulling og veien videre. Nye nettverk dannes, og vi skal styrke de eksisterende. Spydspisser og innovasjon løftes frem, og under konferansen kan du lytte til podkastinnspilling, delta i verksted, titte på vår klimateknologiutstilling og få med deg prisutdeling.

Velkommen til Norges viktigste møteplass for klimaledere. Bestill din billett nå og vær med i trekningen av fartsfylte premier.

Kjøp billett her!

De hundre første som kjøper billett blir med i trekningen av en flytur med verdens første ESA-sertifiserte elfly med Avinor og ei ukes gratis bruk av en Volkswagen ID-bil fra Møller.