Zerokonferansen for studenter

Publisert: 23. aug 2022

Zerokonferansen er Norges viktigste plass for klimaledere og en av de største og lengstlevende klimakonferansene i Europa. På Zerokonferansen tar vi de viktigste klimadebattene om hvordan vi skal få det til. 

ZERO har som mål å gjøre konferansen lett tilgjengelig for studenter som er engasjert i klimasaken. Vi tilbyr derfor en billettpakke til alle institutter ved norske høyskoler og universiteter. Instituttene som benytter seg av tilbudet, får en egen rabattkode de kan dele med sine studenter, som gir gratis digital tilgang til Zerokonferansen 2023. Konferansen sendes direkte på zerokonferansen.no.

På konferansen diskuterer vi årets viktigste klimasaker. I fjor var vi blant annet innom Norge som grønn eksportør, markedet for havvind og hvordan vi kan bruke energi på en systemsmart måte. Vi snakket om Norges rolle i hydrogenøkonomien i Europa, hvordan vi får fart på co2-fjerningen og norske oljeprodusenters ansvar for utslipp. I tillegg diskuterte vi hvordan vi kan investere og forvalte ansvarlig og bærekraftig, kartla store transportaktørers utslippsmål og snakket om hvordan vi kan få hele bilens verdikjede til null.

Følg med på zerokonferansen.no eller vårt nyhetsbrev for mer informasjon om årets konferanseprogram.

Pris for billettpakken: 4450 kr ekskl. mva. per institutt

Send en e-post til [email protected] med deres fakturaadresse for å kjøpe billettpakken. Er du student, kan du også sende en oppfordring til ditt institutt om å kjøpe tilgang til konferansen.