Zerokonferansen 2022 for studenter

Publisert: 23. aug 2022

Zerokonferansen er Norges viktigste plass for klimaledere og en av de største og lengstlevende klimakonferansene i Europa. På Zerokonferansen tar vi de viktigste klimadebattene om hvordan vi skal få det til. 

ZERO har som mål å gjøre konferansen lett tilgjengelig for studenter som er engasjert i klimasaken. Vi tilbyr derfor en billettpakke til alle institutter ved norske høyskoler og universiteter. Instituttene som benytter seg av tilbudet, får en egen rabattkode de kan dele med sine studenter, som gir gratis digital tilgang til Zerokonferansen 2022. Konferansen sendes direkte på zerokonferansen.no.

Vi skal blant annet diskutere Norge som grønn eksportør, markedet for havvind og hvordan vi kan bruke energi på en systemsmart måte. Hva er Norges rolle i hydrogenøkonomien i Europa, og hvordan får vi fart på co2-fjerningen? Skal Norges oljeprodusenter ta ansvar for sine utslipp, og hvordan investerer og forvalter vi ansvarlig og bærekraftig? Store transportaktørers utslippsmål skal kartlegges, og kjøretøyets verdikjede skal bli utslippsfritt. Dette, og mye mer, står på programmet i år. Følg med på zerokonferansen.no for mer informasjon om årets konferanseprogram.

Pris for billettpakken: 3950 kr ekskl. mva. per institutt

Send en e-post til [email protected] med deres fakturaadresse for å kjøpe billettpakken. Er du student, kan du også sende en oppfordring til ditt institutt om å kjøpe tilgang til konferansen.