Få Zerokonferanse­opplevelsen hos SpareBank 1 SMN og Skift i Trondheim

Publisert: 06. okt 2021

Er du i Trondheim 24. november og ønsker å se Zerokonferansen sammen med dine kolleger, lokale næringslivsledere og politikere? Konferansens offisielle lokale partnere, SpareBank 1 SMN og Skift, gir deg muligheten gratis!

 – I år er vi veldig glade for å kunne invitere til lokal Zerokonferanse i Trondheim sammen med vårt medlem SpareBank 1 SMN, som har et unikt nettverk i Midt-Norge og sterk bærekraftskompetanse, sier administrerende direktør i Skift, Bjørn Kjærand Haugland.

Zerokonferansen er årets viktigste møteplass for klimaledere. I tillegg til å delta digitalt og fysisk i Oslo, er det mulig å delta fysisk hos Zerokonferansens lokale partnere. Der er det gratis å delta, og du kan melde deg på TrondheimsHUBen her.

– Vi vet at mange ikke ønsker å reise langt for kun én dag, og møteplassen hos SpareBank 1 SMN og Skift i Trondheim blir et stort løft for dem som ellers ville valgt å se konferansen digitalt, sier Marte Strand, prosjektleder for Zerokonferansen i ZERO.

Spennende program på Thon Hotel Prinsen

I tillegg til å streame og følge deler av konferanseprogrammet som sendes fra Oslo, setter SpareBank 1 SMN og Skift opp et spennende program på scenen i Trondheim, på konferansen Næringsdriv – Bærekraft. De skal blant annet dele ut Bærekraftsprisen for Midt-Norge, presentere Sparebank 1 SMN sitt bærekraftsbarometer for 2021. Programmet inneholder også dagsaktuelle bidrag fra kunder og samarbeidspartnere som vil inspirere og vise vei i det grønne skiftet.

– Vi er opptatt av å styrke regionens grønne konkurransekraft, og er spesielt opptatt av nasjonale forretningsmuligheter sett fra et midtnorsk perspektiv. Derfor gleder vi oss til å invitere politikere, kunder, samarbeidspartnere og studenter til å delta på Zerokonferansen hos oss, sier Jan-Eilert Nilsen, bærekraftsansvarlig for SpareBank 1 SMN.

Les mer og meld deg på TrondheimsHUBen på Thon Hotel Prinsen her.