Stein Nilsen

Stein Nilsen

CEO Widerøe

Stein Nilsen har vært administrerende direktør i Widerøe siden mai 2015. Før dette var han rådgiver i investeringsselskapet Credo Partners i Oslo. Nilsen har lang erfaring fra ulike transportselskaper i Norge og Sverige. Han har vært leder av bakketjenestene i SAS-konsernet og i en periode leder SAS flyvirksomhet i Norge. Stein har også vært konserndirektør for persontransport i NSB og administrerende direktør i transportselskapet Nobina, før han i 2012 begynte i Credo Partners. Nilsen er utdannet siviløkonom fra Nord universitet og har en Master in Law fra Universitetet i Oslo.

Nilsen skal delta i sesjonen «Omstilling til fornybar luftfart». Her vil han snakke om Widerøe sine ønsker for ny flyflåte, og hvordan kortbanenett og elfly er en god løsning for Norges flytransport.

Trykk på tittelen under for å lese mer

Omstilling til fornybar luftfart (partly in English)

Hovedscenen

Luftfarten er en global klimaversting, og må elektrifiseres og ta i bruk bærekraftig biodrivstoff. Hvordan kan vi stimulere til økt produksjon av bærekraftig biodrivstoff til luftfart, og når kommer de første elflyene? Vi ser på hvordan vi kan få fortgang i omstillingen, og hvilke politiske virkemidler som må til.

Fornybar energi Transport
Les mer

Kontakt oss på zerokonferansen@zero.no

#zerokonferansen