Peter Stangeland

Peter Stangeland

Chief Commercial Officer, DB Schenker

Peter Stangeland er Salg- og markedsdirektør for DB Schenker i Norge, og han har hatt stillingen siden mai i 2017. Peter har studert til en Bachelorgrad i Transportøkonomi og Logistikk ved Høyskolen i Molde. I tillegg så har han 18 års erfaring fra ulike internasjonale lederroller innen logistikkbransjen i Europa. Peter har gått fra å selv være kunde hos Schenker, til nå å ivareta kundenes interesser i det globale selskapet.

Trykk på tittelen under for å lese mer

De neste stegene for utslippsfri varelevering i byene

MS Bjørvika (The Ocean Opportunity Lab)

Elektriske varebiler kommer nå for fullt. Mange transportører er godt i gang med utslippsfri varelevering. Regjeringen har vedtatt at det skal stilles krav til nullutslipp i leveranser til det offentlige, og blant annet Oslo kommune stiller krav i sine innkjøp. Hva gjenstår for at også private og næringsliv velger utslippsfrie leveranser?

Kommune og forvaltning Transport
Les mer

Verksted: Varer og tjenester skal leveres utslippsfritt – hvordan får vi til dette sammen?

Mobilitetspunkt Filipstad

Gjennom Miljøhovedstadsåret 2019 har Oslo utfordret næringslivet til å aktivt etterspørre og jobbe for utslippsfri transport av varer og tjenester. På dette verkstedet skal vi vise fram mulighetene som nå finnes for å få levert varer utslippsfritt, og diskutere hvordan både bedrifter og det offentlige kan gjøre en forskjell gjennom å etterspørre frakt uten utslipp. […]

Kommune og forvaltning Transport
Les mer

Kontakt oss på zerokonferansen@zero.no

#zerokonferansen