Per Espen Stoknes

Per Espen Stoknes

Førsteemanuensis ved Institutt for rettsvitenskap og styring, BI Norwegian Business School

Per Espen Stoknes, f. 1967, er TED Global Speaker, utdannet psykolog med dr.grad i grønn økonomi og arbeider som forsker og leder for BI Senter for Grønn Vekst. Han er med-grunnlegger av flere miljøteknologiselskaper, og har lang erfaring som foreleser samt bedriftsrådgiver innen scenario-baserte strategier. Siste bok er Det vi tenker når vi prøver ikke tenke på global oppvarming (2017), utgangspunktet for TED-talken som er sett over 2.5 millioner ganger. Han har også representert MDG et år på Stortinget, og er utpekt av EU Commission som medlem av Europa Horizon Mission Board for Climate and Societal Transformation to 2030.

Per Espen skal delta i sesjonen «Er grønn vekst mulig?». Her skal han snakke om næringsstoffer og areal til mat, samt bidra med sin økonomifaglige kunnskap om grønn vekst.

Trykk på tittelen under for å lese mer

Er grønn vekst mulig?

Hovedscenen

Kan vi sikre velstand og velferd, samt skape et bedre liv for alle menneskene på jorda innenfor økosystemets evne til å levere det vi trenger, og i tråd med karbonbudsjettet? Vi undersøker saken sammen med eksperter på biologisk mangfold, sirkulærøkonomi, sosioøkonomisk rettferdig omstilling og energy transition for å få et helhetlig bilde.

Bioøkonomi Fornybar energi Sirkulær økonomi
Les mer

Kontakt oss på zerokonferansen@zero.no

#zerokonferansen