Nicolai Riise

Nicolai Riise

CEO/Partner MAD Arkitekter

Mad arkitekter vil være først i verden med å gjenbruke bygningsavfall til et bolig- og kontorprosjekt i full skala. I spissen står konsernsjef og grunnlegger av Mad arkitekter Nicolai Riise – en prisbelønnet arkitekt, kjent for sin forretningsmessige og strategiske tilnærming til arkitektfaget, innovative tankemåte og genuine byplanforståelse. Nicolai grunnla Mad arkitekter sammen med to partnere i 1998, og siden har de utviklet firmaet til et av de største og mest suksessfulle arkitektkontorene i Norge. Nicolais ambisjon er klar; Vi skal redde verden.

Nicolai Riise skal snakke under sesjonen som handler om klimakrav til byggematerialer kan styrke konkurransekraften i norsk byggenæring.

Trykk på tittelen under for å lese mer

Kan klimakrav til byggematerialer styrke konkurransekraften i norsk byggenæring?

Skaterampa

Regjeringen vurderer å stille krav til klimagassutslipp fra materialer i bygg i TEK2020. Kan dette gi norske produkter lavere klimafotavtrykk enn importerte varer? Vi får høre fra norske bedrifter som ser på klimakrav som et mulig konkurransefortrinn og hører fra politikerne om muligheter og utfordringer ved å stille klimakrav til nye bygg.

Bygg, anlegg og materialer Finans Sirkulær økonomi
Les mer

Kontakt oss på zerokonferansen@zero.no

#zerokonferansen