Lars Jacob Engelsen

Lars Jacob Engelsen

Viseadministrerende direktør Norled

Lars Jacob Engelsen er viseadministrerende direktør i Norled, og vært sentral i prosessen med å omforme Norled til et verdensledende miljørederi, helt tilbake fra 2011 da Norled ble skilt ut fra Tide. Han har ansvar for drift, kommersiell aktivitet, anbud og forretningsutvikling, i tillegg initiativtaker til turismeselskapet GoFjords. Kom til Norled fra management consulting, der han var partner. Før det var han konsernsjef i Solera-gruppen, kommersiell direktør i Hansa Borg, styreleder i Babycare og diverse stillinger i Orkla. Engelsen er utdannet siviløkonom innen samfunnsøkonomi og finans, og har mastergrader i strategi og merkevarebygging fra NHH. Ellers – levende opptatt av innovasjon, miljø og næringsutvikling. Satt i styret i Lervig fra 2015-19, som nå er en stor eksportsuksess og anerkjent blant verdens mest nyskapende bryggerier.

Engelsen skal delta i parallellsesjonen med tittelen «Fossilfri Oslofjord» som finner sted den 7. november, dag 2 av konferansen, der han skal snakke om de aller første utslippsfrie passasjerbåtene i Oslofjorden.

Trykk på tittelen under for å lese mer

Fossilfri Oslofjord

NORLED Nesoddferga

Oslo er godt i gang med å gjøre Oslo havn utslippsfri. Hvordan skal vi få til et godt samarbeid for å oppnå en fossilfri og utslippsfri gods – og persontrafikk til sjøs i hele Oslofjorden?

Kommune og forvaltning Maritimt Transport
Les mer

Kontakt oss på zerokonferansen@zero.no

#zerokonferansen