Slik blir Zerokonferansen 2020

Publisert: 04. sep 2020

I år blir det enda enklere å delta på Norges viktigste klimamøteplass. 

Zerokonferansen arrangeres for 15.gang, og i år har du muligheten til å delta både fysisk, digitalt eller begge deler. Nytt av året er også at Zerokonferansen foregår i flere norske byer samtidig. Her får du svar på hvordan årets konferanse ser ut.

Fysiske møteplasser

Ønsker du å delta fysisk på årets Zerokonferanse, er ZEROHUBen stedet for deg. ZEROHUBen vil være lokalisert i det gamle Deichmanske bibliotek i Oslo, og er åpen tirsdag, onsdag og torsdag under konferanseuka, 9. – 12. november. På ZEROHUBen vil du få muligheten til å se paneldebatter og foredrag, delta på verksteder og andre aktiviteter – og så klart møte andre som er opptatt av å finne de gode klimaløsningene. 

ZEROHUBen vil også vise live-strømmer fra de ulike konferansehubene som vil finne sted i romslige, men intime lokaler i Oslo, Bergen og Trondheim. 

Digitale møteplasser

For å gi deg en fullverdig konferanseopplevelse på nett, satser Zerokonferansen stort på den digitale opplevelsen. Zerokonferansen.no vil være ditt tilholdssted, og brukerinteraksjon vil være i fokus. Du vil få muligheten til å ta aktiv del i det som skjer på ZERO- og konferansehubene, samtidig som du kan samhandle med andre deltakere som følger konferansen digitalt. 

All aktivitet på Powerhouse-, Gjensidige, Statkraft, og Skifthuben vil live-strømmes, og du vil kunne sende inn spørsmål til paneldeltakere og foredragsholdere, chatte med andre deltakere og delta på verksteder og ettersnakker. Zerokonferansen skal fortsatt være den viktigste møteplassen for alle som er interessert i klima – også for dere som følger konferansen digitalt. 

Temaløyper

Det digitale programinnholdet vil du finne under de ulike temaløypene på Zerokonferansen.no.

Dette inkluderer alle aktivitetene på ZERO-og partnerhubene, også verksteder og digitale befaringer. Her finner du også nettverkstreff som vil finne sted under konferansen, som for eksempel Zeros plast-og transportforum, i tillegg til et digitalt bibliotek med bakgrunnsmateriale til de ulike programpunktene.

For at våre digitale deltakere ikke skal måtte sitte altfor lenge foran skjermen legger vi opp til en kortere programlengde hver dag, men med én ekstra programdag sammenlignet med tidligere Zerokonferanser.

Av samme grunn fyller vi programmet med engasjerende samtaler og debatter under live-sendingen. Mange av de mer tradisjonelle foredragene legges ut som bakgrunnsmateriale i forkant av konferansestart 10. november. Du vil finne slikt materiale til hver programpunkt i  det digitale biblioteket på Zerokonferansen.no.

Billetter

Under årets Zerokonferanse har du mulighet til å kjøpe tre ulike typer billetter:

ZEROHUB Dagspass

Med et ZEROHUB Dagspass får du tilgang til ZEROHUBen i Oslo én valgfri dag. Dette innebærer også gratis tilgang til verksteder og andre aktiviteter, men du må huske å melde deg på! Du får digital tilgang til hele konferanseuka og nyter de samme godene som du ville fått med et digitalt ukespass. Ønsker du å besøke ZEROHUBen flere dager, må du kjøpe flere dagspass. Det selges kun 50 dagspass til hver konferansedag, så vær tidlig ute og kjøp din billett i dag!

Digitalt konferansepass

Med et digitalt konferansepass får du digital tilgang til hele Zerokonferansen! Dette innebærer strømmetilgang til alle ZERO-og konferansehuber, mulighet til å delta på digitale verksteder og befaringer, chatte med andre deltakere, og tilgang til det digitale biblioteket med materiell til alle programpunktene. I år har vi også gleden av å kunne tilby digital tilgang til hele Zerokonferansen til en rabattert studentpris

Aktivitetsbillett

På Zerokonferansen i år har man mulighet til å delta på verksteder, digitale befaringer og andre sideaktiviteter. For flere av aktivitetene er det mulig å delta både fysisk og digitalt. Disse aktivitetene er gratis for de som har enten digital billett eller ZEROHUB dagspass, men for verksteder må man reservere sin plass på forhånd. Les mer om årets verksteder, og reserver din plass i dag. Vi minner om at det er et begrenset antall aktivitetsbilletter, så også her gjelder det å være tidlig ute!