torsdag 12. nov

Verksted: Hvordan skape lønnsomhet for karbonfangst og -lagring?

ZEROHUBen - Oslo
Industri
Verksted

For å registrere deg til verkstedet, klikk her

Vil du delta på verkstedet fra ZEROHUBen, registrer deg her

NB! Du må ha kjøpt konferansebillett for å registrere deg til verkstedet. Ønsker du å delta fra ZEROHUBen må du ha et dagspass til ZEROHUB samme dag.

Om verkstedet:

I september kom regjeringens forslag til investeringsbeslutning for fangstanlegg på Norcem og for infrastrukturen til Northern Lights, kalt «Langskip». Det er foreslått å sette av 2,3 mrd til byggingen i statsbudsjettet for 2021, noe som er et stort skritt i riktig retning.

I dette verkstedet på Zerokonferansen fokuserer vi på de neste skrittene: på behovet for CCS på avfall for norske klimamål, og på de neste prosjektene som skal knytte seg til infrastrukturen. Vi viser frem gode europeiske karbonfangst-prosjekter, diskuterer hvordan vi kan legge til rette for disse, og ikke minst hvordan vi skal skape lønnsomhet for CCS.

Industri og avfallsprosjektene vil «ta oss med på anlegget», det blir innlegg og modererte samtaler, og først og fremst blir det god anledning for deg som deltar til å bidra interaktivt.

OBS! Verkstedssesjonen vil bli tatt opp. Du vil derfor kunne være synlig for deltakerne underveis i verkstedet, og for de som ser opptak av verkstedssesjonen i ettertid. Dersom du ikke samtykker til dette kan du ikke delta på denne sesjonen.

Relevante arrangementer