Årets Zerokonferanse – i hele Norge!

Når du deltar på konferansen i år har du muligheten til å delta både fysisk, digitalt eller velge både og – som Ole Brumm.

For å treffe andre konferansedeltakere kan du kjøpe billett til ZEROHUBen i Oslo. Den er åpen hver dag i konferanseuka 10.-12. november. Dersom du ønsker billett til ZEROHUBEN lønner det seg å være tidlig ute – det er nemlig bare 50 eksklusive billetter tilgjengelig. Hvis du ikke befinner deg i Oslo, så kan du kjøpe billett til en av konferanseHUBene som kommer til å sprette opp over hele Norge. Bl.a Bergen har sin egen konferanseHUB, og flere kommer. Skift er vertskap på konferanseHUBen i Bergen.

Våre HUBpartnere er vertskap for de fysiske møteplassene, og hver konferanseHUB tar for seg ett eller flere av temaene vi har på hovedprogrammet for konferansen.

Hvis du kjøper deg en digital billett, så er det zerokonferansen.no som blir ditt tilholdssted under konferansen. Hele konferanseprogrammet kommer til å «bo» her på zerokonferansen.no, og alt innhold blir tilgjengelig digitalt her for deg som skal delta. Du kan superlett se alt innhold på konferanseprogrammet, delta på verksteder, sende inn spørsmål til panelister og foredragsholdere herfra. Mer informasjon om dette kommer.

Zerokonferansen 15 år

Zerokonferansen har siden 2005 vært Norges største og viktigste møteplass for alle som er opptatt av klima, energi og grønn vekst. Hvert år samles deltakere fra myndigheter, politikk og næringsliv på konferansen. I 2020 blir Zerokonferansen arrangert for 15. gang.

Har du spørsmål om konferansen? Ta kontakt med oss på [email protected] eller prosjektleder Marte Strand på [email protected].

Velkommen til en helt ny Zerokonferanse!