Årets Zerokonferanse – i hele Norge!

Årets Zerokonferanse blir annerledes på mange måter, men noen ting forblir de samme – årets konferanse vil fremdeles være Norges viktigste klimamøteplass, og vi i ZERO skal forsette den viktige diskusjonen og inspirasjonen rund klimasaken.

Årets konferanse vil være en digital møteplass hvor du kan være med å se, lære, og diskutere viktige problemstillinger og temaer tilknyttet klima. Konferanseprogrammet vil strømmes live både fra vår ZEROHUB i Oslo, og også fra Våre HUBpartnere rundt om i Norge. Hver konferanseHUB vil ta for seg ett eller flere av temaene vi har på hovedprogrammet for konferansen.

Som digital deltaker vil du få tilgang til din konferanseopplevelse gjennom Zerokonferansen.no. Hele konferanseprogrammet kommer til å «bo» her på zerokonferansen.no, og alt innhold blir tilgjengelig digitalt her for deg som skal delta. Du kan superlett se alt innhold på konferanseprogrammet, delta på verksteder, sende inn spørsmål til panelister og foredragsholdere herfra. Mer informasjon om dette kommer.

Zerokonferansen 15 år

Zerokonferansen har siden 2005 vært Norges største og viktigste møteplass for alle som er opptatt av klima, energi og grønn vekst. Hvert år samles deltakere fra myndigheter, politikk og næringsliv på konferansen. I 2020 blir Zerokonferansen arrangert for 15. gang.

Har du spørsmål om konferansen? Ta kontakt med oss på [email protected] eller prosjektleder Marte Strand på [email protected].

Velkommen til en helt ny Zerokonferanse!