Knytt nye kontakter under Zerokonferansen 2019!

Hele Norges næringsliv jobber sammen for å nå klimamålene Norge har satt seg. For å ta stadig nye steg i arbeidet må vi bruke Zerokonferansen til å skape samarbeid og konkrete initiativer. På Zerokonferansen 2019 er det derfor tilrettelagte møteplasser for konferansedeltakere og foredragholdere –  og de aller heteste samtalene kan du ta i badstuene!

Totalt er det 29 unike tematiske møteplasser i løpet av de to konferansedagene. Rett etter hver eneste sesjon på scenen kan du nemlig ta samtalen videre over en kopp kaffe på møteplassen som tilhører foredraget du nettopp hørte. Her møter du andre deltakere som er interessert i samme tema eller problemstilling som deg. På møteplassene får du også muligheten til å ta samtalen videre med foredragsholderne, som kommer direkte til møteplassen fra scenen.

#Møteplass 

Hver møteplass har et bestemt tema. Du er også velkommen til å dra på møteplassene til sesjoner du ikke selv har vært på. Den 6. november kan du for eksempel dra på foredraget; Er grønn vekst er mulig? på hovedscenen klokken 09:00 – 10:15. Tematikken for møteplassen som foregår i pausen etter dette foredraget vil være #grønnvekst. Denne hashtaggen bruker du også for å ta samtalen videre ut i digitale kanaler, sammen med #zerokonferansen.
Møteplassene arrangeres i samarbeid med våre partnere OBOS, YARA, MØLLER, SKIFT, SAS & AVINOR. Skur 13, som er hovedarenaen for konferansen, er der de fleste foredragene og møteplassene vil foregå, men du vil også finne tilrettelagte møteplasser på andre konferansearenaer som ombord i MS Bjørvika/The Ocean Opportunity Lab (TOOL) som ligger til kai rett ved siden av Skur 13 og i Mobilitetspunktet til Ruter, hvor flere verksteder blir avholdt.

Møterom tilgjengelige under hele konferansen

Selv om Zerokonferansen har mange tilrettelagte møteplasser, er du velkommen til å samtalen videre på våre andre sosiale vannhull. Både onsdag 6. og torsdag 7. november kan du bli med på After Work (les: pils og preik) ombord i MS Bjørvika, hvor The Ocean Opportunity Lab er vertskap.
Du kan også booke deg inn i Møllers elektriske utstillingsbiler ID.3 1ST og den nye E-UP! på Skur 13 – her er det ikke nødvendig å overholde trafikkreglene mens man kjører på med viktige samtaler. Infoboden på Skaterampa og møtevertene på samtlige møteplasser kan hjelpe deg med å booke et egnet rom til møtene du ønsker å ta underveis i konferansen.

Hete samtaler 

Torsdag 7. november kan du ta en het samtale i de flytende, vedfyrte badstuene som står klare utenfor Skur 13. For å kjøle seg ned er det bare å hoppe i havet! Husk badetøy og håndkle. Badstuene og møterommene er gratis! 

Kontakt oss på zerokonferansen@zero.no

#zerokonferansen