Veien til 100% fornybar energi

O0$2$20I871691

Utslippsfri kraft kan bli en av våre viktigste eksportartikler til et fornybart Europa. Vi trenger mer fornybar kraft i Norge, og vi viser frem løsninger som sol, vind og vann, nett og kabel, og smart styring gjennom AMS.

Utstilling

ABB logo hires
ECO
Solenergi Fusen
Statnett logo hires png

Detaljer om utstillere

ABB logo hires

ABB er som vanlig med på ZERO-konferansen med sine grønne visjoner og energieffektive teknologi. I år har selskapet med seg en fullskala demonstrasjonsmodell av sitt hjemmeautomatiseringssystem «free@home», og viser også fram solcellepaneler i kombinasjon med «React», en batteriløsning for lagring av solenergi. De har også med seg en helt ny type hjemmelader for elektriske biler, med andre ord alt som skal til for å gå en bærekraftig fremtid i møte på hjemmebane!

ECO

E-CO Energi er et av Norges ledende energikonsern og den nest største vannkraftprodusenten i landet. På deres stand viser de blant annet fram en vannkraftmodell hvor deltagere kan konkurrere om å produsere mest energi!

Solenergi Fusen

Stadig flere norske bygg utnytter solenergi og bidrar dermed i den viktige kampen for klima og miljø. Ingeniørteamet i FUSen er Norgesmester på installasjon av nøkkelferdige anlegg og leverer gode løsninger. Møt dem på ZEROexpo.

Statnett logo hires png

Statnett vil på sin stand blant annet gi deg muligheten til å prøve sitt kraftbalansespill på storskjerm, og vil også fortelle om Norges potensiale som grønt batteri og balansekunstner i et stadig mer sammensatt energisystem.

Andre utstillinger i ZEROexpo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *