Løsningene for en utslippsfri transportsektor

O0$2$20I908043

På ti år har vi gått fra Think til Tesla, men transport handler om mer enn personbiler. I tillegg til de siste bilmodellene viser vi frem mulighetene i resten av transportsektoren, som elsykler, motorsykler, anleggsmaskiner, godstransport og fly. Vi ser også på hvordan deleløsninger og kommunikasjonsteknologi kan redusere transportbehovet.

Utstillere

Nissan logo.
Eaton Logo png
gronn kontakt logo
VW logo png
Hyundai Logo
Rang-Sells Logo png
Wacker Neuson Logo png
Renault logo
Norsk Hydrogenforum logo
Uno-X Logo
NEL Logo
ASKO Logo png
Opel logo png
Emoss logo
Avinor logo lilla
Airbus Group logo blue png
NLF original png logo

Detaljer om utstillere

Nissan har lenge vært en ledende aktør innen utvikling av elbiler og elbilteknologi. Det er en overordnet og langsiktig strategi, og ut over å tilby elbiler har vi løsninger på plass for vehicle-to-grid (V2G) og batterlagring, for å kunne sikre god gjenbruk av batterier. Vi viser noe av dette på årets utstilling.

Grønn Kontakt bygger og drifter hurtigladere for elbiler over hele landet. I tillegg til et raskt voksende nettverk av hurtigladere, tilbyr de komplette ladeløsninger for bedrifter, næringsanlegg, borettslag og Universiteter. På deres stand får du innblikk i ladeverdenen og kan delta i ladekonkurranse om å vinne 1 års gratis lading!

VW logo png

e-up! og e-Golf er de helelektriske modellene fra Volkswagen. Begge har kommet i fornyet versjon. e-up! er allerede i Norge, og ny e-Golf kommer på nyåret. Neste generasjon e-Golf vil ha inntil 300 km rekkevidde, altså 50% lenger enn dagens modell. e-up! har en rekkevidde på inntil 160 km, og har fått en vesentlig innvendig og sikkerhetsmessig oppgradering.

Renault logo

Den nye Renault ZOE har en 400km rekkevidde (NEDC). Dette er en bil som blåser rekkeviddeangsten over alle vidder – vi vil vise denne på ZEROexpo i november. Nye Renault Zoe leveres allerede i des.- 16/jan.- 17. I tillegg vil vi vise fram vår lille maskot TWIZY.

Hyundai Logo

Som første i verden har Hyundai i flere år serieprodusert hydrogenelektriske biler med kun rent vann som utslipp. Nå kommer steg to med IONIQ – hele tre elektriske modeller i en bil; ren elbil, ladbar hybrid og hybrid. IONIQ er første bilen i verden med disse tre drivlinjene som alternativ. De skal stille ut både IONIQ og ix35.

Norsk Hydrogenforum logo
NEL Logo
Uno-X Logo

Kom og se hvordan man produserer hydrogen, planer for utrulling av infrastruktur og iaktta de nyeste hydrogenbilene som er i salg i Norge! I tillegg til hydrogenforum står også Uno-X og NEL på standen.

Avinor logo lilla
Airbus Group logo blue png
NLF original png logo

For få år siden var det en fjern drøm, nå er elektrisk luftfart i ferd med å bli en realitet som åpner opp for helt nye utslippsfrie muligheter. Utviklingen av nullutslipps-fly og bio-jetdrivstoff vil være to sentrale satsingsområder i årene framover for å nå målene om en bærekraftig luftfart. På ZEROexpo kan du se nullutslippsflyet til Airbus, E-Fan, som i fjor krysset den engelske kanal kun ved hjelp av batteridrevne el-motorer. E-fan, et småfly, er første ledd i Airbus sitt utviklingsprogram. På sikt er målet å videreutvikle større el-fly for det kommersielle trafikkmarkedet. Bakgrunnen for prosjektet er EUs mål om en 75 prosent reduksjon i CO2– utslipp fra fly innen 2050.

I løpet av dag 1 vil det bli anledning til å treffe representanter fra Airbus: Mr Didier Esteyne, som har konstruert E-Fan og som er flyets testpilot, og den norske Airbus-ingeniøren Nils-Harald Hansen med flere.

Opel logo png

Ampera-e kommer på besøk på ZEROexpo. Besøk oss på vår stand på Youngstorget 23. og 24. november og se tredje generasjon elbil med over 500 kilometer (NEDC) rekkevidde!
Kommer du?

Wacker Neuson Logo png

Det vi stiller ut på årets ZEROexpo er med på å muliggjøre en utslippsfri anleggsplass, en gevinst for HMS og klimaet. Vi stiller ut verdens første batteridrevne stamper som i tillegg er støysvak. I 2015 solgte vi 300stk WL 20e, en 2,3 tonns batteridreven hjullaster, det sparer kloden for 3990 tCO2 årlig og investeringen er innspart etter 3 års normal bruk. I tillegg stiller vi ut en valgfri støysvak elektrisk eller dieseldreven minigraver til bruk både ute og inne.

Rang-Sells Logo png

Velkommen til grønt skifte, grønn gravemaskin, grønne kvinner og menn! Ragn-Sells stiller ut sin helelektriske, irrgrønne gravemaskin – ett av mange steg på veien mot bygging av avfallsbransjens første nullutslippsanlegg.

ASKO Logo png

ASKO er NorgesGruppens grossist ledd og distribuerer næringsmidler i hele Norge.  Vi har 350.000 m2 bygg og 600 lastebiler på veien hver dag. ASKO ønsker å være en spydspiss og pådriver for det grønne skiftet.  Vi har investert mye innen ny fornybar energi på og i tilknytning til våre bygg og ikke minst innen transport.  Vår siste investering – en elektrisk distribusjonsbil – vil være en del av utstillingen i ZEROexpo.

Emoss logo

Emoss is a Dutch OEM company for electric trucks and buses from 7.5- 40 ton as well as auxiliary/battery systems. We focus on city transport with a range till > 200km per day. Our stronghold is our ability to understand and analyse your specific need and offer a tailor-made engineering service on both electric vehicles and (charging) infrastructure. The Asko truck, which is the first Emoss truck to Norway is a good example of what we can provide. Meet us at ZEROexpo for a chat about our products or possible future partnerships.

Andre utstillinger i ZEROexpo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *