Norske klimaløsninger

Zerokonferansen 2015

Om denne utstillingen

Morgendagens store norske eksportsuksess finner du i dag kanskje i et laboratorium på Vestlandet, i en garasje i Østfold, eller i hodet på en student i Trondheim. Overalt tenkes det spennende nye tanker om hvordan en grønn, utslippsfri fremtid også kan bety muligheter for nye arbeidsplasser og ny verdiskaping. På denne utstillingen viser noen av Norges smarteste teknologer og oppfinnere frem de løsningene som både kan bli fremtidens næringer for Norge, og som samtidig kan gjøre store kutt i verdens klimagassutslipp.

Om ZEROexpo

Utstillingen er en del av ZEROexpo, som finner sted på Youngstorget samtidig som Zerokonferansen 2017, 31. oktober og 1. november. Det vil være et begrenset antall utstillingsplasser, og de selges etter ”første mann til mølla”-prinsippet.

Pris for utstillingsplass er kr 50 000,- eks mva (kr 100 000 eks mva for dobbel utstillingsplass). Utstillingsplassen er 10 kvm.

Har du noe du vil lansere? I år har vi fire dedikerte plasser med spesielt god eksponering for utstillere som ønsker å lansere en nyhet. Ta kontakt for tilbud.

Kontaktpersoner

Annika Yri (annika.yri@zero.no), Tlf 970 57 793
Magnus Lundstein (magnus.lundstein@zero.no) Tlf 470 28 408
Tonje Sæther (tonje@zero.no) Tlf 911 65 665
Anders Tangen (anders.tangen@zero.no) Tlf 986 71 974

Andre utstillinger i ZEROexpo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *