Alt du trenger å vite til Zerokonferansen 2021

Publisert: 22. nov 2021

Nå er det like før årets Zerokonferanse er i gang på Thon Hotel Storo. På denne siden ligger informasjonen du trenger enten du deltar fysisk eller digitalt.

Registrering

Dørene åpner kl. 08.15. På grunn av Kronprinsens deltakelse, er det svært viktig at alle er på plass i salen kl. 08.55.

Smittevern

Dette kan vi nå! Vask hendene, dropp håndhilsing og bli hjemme om du er syk eller har symptomer. Hvis du pga. sykdom ikke får deltatt fysisk, kan vi gjøre om billetten din til en digital billett og du får refundert mellomlegget. Kontakt oss på [email protected]

Bilder

Bilder fra Zerokonferansen legges ut fortløpende her. Bildene kan brukes fritt mot kreditering.

Middag

Har du ikke meldt deg på festmiddagen etter konferansen, kan du gjøre det ved å ta kontakt med [email protected] eller melde deg på i infodisken.

Utslippsfri taxi

Viggo er samarbeidspartner til Zerokonferansen, og som deltaker kan du få rabatt på utslippsfri taxitur til og fra konferansen. Se egen mail med informasjon fra ZERO.

Vil du ha et 1:1-møte i løpet av konferansedagen, så løser Viggo det også: I lunsjen kan du booke deg taxi helt gratis og ha møtet i baksetet mens den tar en svingom rundt i området, t/r hotellet. ViggoTogether, kaller vi dette møtekonseptet.

Ankomst

Du finner frem til konferanselokalene på Thon Hotel Storo ved å klikke her.

Er du med digitalt?

Hele konferansen strømmes på zerokonferansen.no, og du skal ha fått tilsendt en kode når du meldte deg på. Logg inn her. Gi beskjed om du har problemer med pålogging.

Vi bruker Sli.do under konferansen for interaksjon mellom dem som sitter i salen og dere som sitter hjemme. Denne krever ingen innlogging eller nedlasting.

Her kan du se hele programmet.

Nevn Zerokonferansen!

Del dine opplevelser fra Zerokonferansen! Bruk: #zerokonferansen @zeronorge når du tagger fra konferansen.

For deg som deltar fysisk, vil du få all informasjon du trenger i løpet av dagen på #zeroinfo på Twitter.